Mădălina Ghenea pleacă din țară! Motivul: soarta fetiței (VIDEO)

B1.ro | 14 Aug 2017, 12:59

Mădălina Ghenea si iubitul său, Matei Stratan, vor să-i ofere un viitor cât mai bun fetiței lor. Asa ca ar lua în calcul chiar să se mute peste hotare, atunci când copila va mai crește. Cum partenerul brunetei deține proprietăți și-n Anglia, dar și-n Toscana, cei doi se gândesc să-și stabilească reședința în casa lui Stratan, din Londra.

Mădălina Ghenea pleacă din țară, pentru a-i oferi un viitor mai bun fetiței


Iubește, este mamă și nu are grija zilei de mâine. Iar partenerul său are o avere considerabilă. Madalina Ghenea nu a renunțat la cariera sa si s-a întors la lucru după doar câteva săptămâni de când a născut. Insa prioritară atât pentru ea, cât și pentru tânărul său iubit este fetița lor.

Citește și: Mesajul lui Tudor Chirilă după ce eleva lui Smiley a câștigat Vocea RomânieiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primeste„Am fost și soție, și amantă” Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrițe din România!

Mădălina Ghenea si iubitul său, Mateo Stratan vor să-i ofere acesteia tot ce este mai bun. Micuța a ieșit deja peste hotare, într-o vacanță petrecută în mare parte pe iahtul de familie al tatălui său. În plus, așa cum anunța, Mădălina o ia pe fetiță, în măsura posibilităților, în deplasări afară, la joburile la care trebuie să fie prezentă.

Tot de dragul copilei lor, Mădălina și Matei iau în calcul chiar să se mute peste hotare, atunci când fetița va mai crește. Cum partenerul vedetei deține proprietăți in Anglia, dar și in Toscana, cei doi se gândesc să-și stabilească reședința în casa acestuia, din Londra. Fetița ar urma să meargă acolo la grădiniță. Iar apoi să se încadreze în învățământul din Marea Britanie, când va avea vârsta să meargă la școală.

În prezent, de când s-a îndrăgostit de Matei Stratan, Mădălina și-a petrecut cea mai mare a timpului în România. Ea s-a mutat în vila iubitului său din Capitală. Și a mai plecat din țară doar însoțită de acesta, în vacanță sau la diverse joburi.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
Citește și...
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate