Lovitură GREA pentru Marius Moga: Soţia lui a luat DECIZIA şi nu este cale de ieşire

B1.ro | 16 Oct 2017, 13:14

Lovitură GREA pentru Marius Moga: Soţia lui a luat DECIZIA şi nu este cale de ieşire. Bianca Lapuste, soţia lui Marius Moga, a reuşit să-şi lase prietenii cu gură căscată când i-a anunţat că se pregăteşte să se întoarcă la muncă. Blonda nu vrea să fie casnică şi să aibă grijă de fetiţă la nesfârşit.

“Bianca se pregăteşte să se întoarcă la muncă, e nerăbdătoare, entuziasmată. Îi place jurnalismul, televiziunea, se va întoarce la vechiul loc de muncă. S-au împlinit doi ani de când a născut-o pe Maria şi i se termină şi concediul postnatal. Bineînţeles că Marius i-a spus să mai stea acasă cu fetiţa, dacă doreşte, sau să se angajeze la el la studio, că e multă treabă şi acolo, dar Bianca vrea să fie independentă. Se va întoarce la vechiul loc de muncă şi apoi va vedea ce va mai face sau încotro o va lua. Micuţa împlineşte doi ani în această lună”, susţin surse din anturajul soţilor Moga.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate