Veşti triste. Din păcate, fiul lui Marcel Pavel...

B1.ro | 13 Oct 2017, 16:16

Veşti triste. Din păcate, fiul lui Marcel Pavel a trecut prin clipe groaznice departe de oamenii care i-ar fi putut da o mţnă de ajutor sau un sfat bune...

Fiul lui Marcel Pavel a mers să studieze la o facultate de prestigiu din străinătate, însă nu s-a putut acomoda și s-a întors în România.

Citește și: Mesajul lui Tudor Chirilă după ce eleva lui Smiley a câștigat Vocea RomânieiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primeste„Am fost și soție, și amantă” Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrițe din România!

Marcel Pavel a trecut prin momente de panică în urmă cu ceva timp. Cântărețul a spus că fiul său a trecut printr-o întâmplare neplăcută, fiind chiar la un pas de o tragedie, și anume, în ghiozdanul unui coleg arab a fost gasita o bombă. 

„Un coleg arab, student, l-au prins cu o bomba in ghiozdan inainte cu doua zile sa plece”, a declarat artistul la televizor.

„Fiii mei sunt prea tineri ca să se căsătorească. Ei s-au iubit. Cine a spus că ea i-a dat papucii, e o minciună. Ei s-au iubit foarte mult”, a adăugat Marcel.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România de către criticii muzicali. Artistul s-a căsătorit în anul 1992 cu

Citește și: Un moldovean a realizat „Luceafărul” lui Eminescu în 3D! Cum arată creația (VIDEO)Cum a apărut CARMEN IOHANNIS la înmormântarea Regelui Mihai: Prima Doamnă, DE NERECUNOSCUT (FOTO)Vocea României 2017 este moldoveanca Ana Munteanu, din echipa lui Smiley (FOTO)

Violeta Șmîșleaeva, o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova și au împreună trei copii, doi băieți și o fată. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate