Filmul care a pus pe jar Rusia! Actorii din "Matilda", AMENINȚAȚI: Nu participăm la premiera peliculei (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:24

Filmul rusesc „Matilda”, care prezintă povestea de iubire dintre Nicolae al II-lea și balerina poloneză, stârnește controverse pe plan internațional. Cei doi actori principali, poloneza Michalina Olszanska neamțul Lars Eidinger, au refuzat să călătorească în Rusia pentru a asista la premiera peliculei, întrucât se tem pentru siguranța lor.

Criticii peliculei spun că aceasta murdărește reputația țarului, care a fost ucis de revoluționarii bolșevici și care este foarte apreciat în Rusia din zilele noastre. Conservatorii religioși acuză că filmul reprezintă "o blasfemie" și amenință că vor da foc sălilor de cinema, scrie Agerpres.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu, afaceristă la doar 10 ani! Ce vinde pe internetCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutZânele fug de bucătărie! Cu cât o PLĂTEȘTE Andreea Marin pe femeia care îi face curat și îi gătește. E INCREDIBIL!!

Regizorul Alexei Uchitel spune că s-au primit mai amenințări și că actorii sunt îngrijorați din cauza condițiilor de securitate.

Filmul care a pus pe jar Rusia! Actorii din "Matilda", AMENINȚAȚI: Nu participăm la premiera peliculei

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate