Filmul care a pus pe jar Rusia! Actorii din "Matilda", AMENINȚAȚI: Nu participăm la premiera peliculei (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:24

Filmul rusesc „Matilda”, care prezintă povestea de iubire dintre Nicolae al II-lea și balerina poloneză, stârnește controverse pe plan internațional. Cei doi actori principali, poloneza Michalina Olszanska neamțul Lars Eidinger, au refuzat să călătorească în Rusia pentru a asista la premiera peliculei, întrucât se tem pentru siguranța lor.

Criticii peliculei spun că aceasta murdărește reputația țarului, care a fost ucis de revoluționarii bolșevici și care este foarte apreciat în Rusia din zilele noastre. Conservatorii religioși acuză că filmul reprezintă "o blasfemie" și amenință că vor da foc sălilor de cinema, scrie Agerpres.

Citește și: Jurații de la X Factor au rămas mască când au aflat cum îl cheamă. Ce NUME poartă acest concurent De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiUna dintre cele mai iubite cântărețe din România a devenit mamă. Nimeni nu știa că ar fi însărcinată (FOTO)Ce face un cățel pentru a obține o bucățică de prăjitură (VIDEO)

Regizorul Alexei Uchitel spune că s-au primit mai amenințări și că actorii sunt îngrijorați din cauza condițiilor de securitate.

Filmul care a pus pe jar Rusia! Actorii din "Matilda", AMENINȚAȚI: Nu participăm la premiera peliculei

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Monden
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate