Fiica lui Van Damme s-a făcut BOMBĂ SEXY: Incredibil ce POZE pune pe net! (FOTO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 18:11

Așa tată, așa fiică! Bianca Van Damme dovedește din plin că este progenitura lui Jean-Claude. Ea a devenit o adevărată bombă sexy și nu-i e deloc teamă să arate acest lucru.

Iubește sportul, la fel ca tatăl său, arată perfect și a început deja să sucească deja mințile bărbaților cu formele ei senzuale. Și cum să nu arate bine când și mama sa, Gladys Portugues, este o fostă culturistă și antrenoare de fitness!

Citește și: Elena Merişoreanu şi-a făcut injecţii cu BOTOX, la 69 de aniCine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmS-a aflat! Suma FABULOASĂ pe care o câștigă ANDRA la ProTV. Dar nici cu Măruță nu îi e rușine. TOTALUL este...  

Cu toate că numele ei din buletin este Bianca Van Varenberg, în domeniul carierei a preferat să nu iasă din umbra tatălui său, așa că își folosește numele Van Damme, inclusiv pe contul de Instagram. Pentru prieteni însă, ea este „Bree”.

Ea a călcat pe urmele actoricești ale tatălui său încă din 2008, când a jucat în filmul de succes „The Shepherd”, chiar alături de celebru-i tată, precizează Daily Star. Cum au făcut echipă bună, ei ami jucat și în filmul „The Assassin”.

„Bree” face valuri și în mediul online, unde are mii de admiratori care-i urmăresc imaginile în care pozează în felurite ipostaze provocatoare.

Citește și: Monica Gabor, profesoară de engleză în Statele Unite! Cât de studioasă e! (FOTO)GAY STORY! Leonard Miron este IUBITUL UNUI DUCE! ”Am fost invitaţi la nunta prinţului Harry”ȘOCANT! Alain Delon, despre propriile FUNERALII: „Voi fi înmormântat lângă CÂINII mei”

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate