„E o bucurie să îi privesc activitatea”. Liderul trupei Sex Pistols se declară fanul lui Donald Trump: „Face ceva cu adevărat util”

B1.ro | 29 Mar 2017, 20:48

Liderul trupei Sex Pistols, una dintre cele mai renumite trupe punk, îi ia apărarea președintelui Statelor Unite, Donald Trump, declarându-se pro Brexit și Nigel Farage. Invitat în cadrul unei emisiuni, Lydon a descris întâlnirea pe care a avut-o cu Farage, drept una fantastică.

"Ce-mi displace profund la mass-media de stânga a Americii este câ încearcă să-l scoată pe Trump drept rasist, ceea ce este complet fals. Pot fi de acord că din punct de vedere uman sunt multe probleme cu el, dar dincolo de asta sunt şanse reale ca acest om să facă ceva cu adevărat util, doar şi prin aceea că reuşeşte să sperie politicienii" a spus Lydon, imaginea icon a punk-ului, informează Rock-on.

Citește și: VIRALUL ZILEI! CREZUL PSD: "Cred într-unul pesedeu, Tatăl ATOTCIORDITORUL, și într-unul domn Dragnea, un DEȚINUT, un SLUT cam încrezut" (VIDEO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova (FOTO)

Liderul trupei Sex Pistols a spus că este o bucurie să vadă activitatea lui Trump și a spus că și-ar dori să fie prieten cu președintele Americii.  

„E o bucurie să îi privesc activitatea”. Liderul trupei Sex Pistols se declară fanul lui Donald Trump: „Face ceva cu adevărat util”

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate