DIVORȚ-ȘOC: O vedetă a Antenei 1 s-a separat de soț, în mare secret. Nimeni nu se aștepta la asta (FOTO)

B1.ro | 09 Dec 2017, 15:08

Un nou divorț cutremură lumea mondenă. O vedetă a Antenei 1 trece prin clipe grele după ce a pus capăt unui mariaj de 12 ani.

Este vorba despre Paula Chirilă care a dezvăluit recent că s-a separat de soțul ei Marius Aciu.

Citește și: Uuuu, poliţist adjectiv, arestează-ne pe toţi FĂRĂ NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasă femeie din Poliție face ravagii printre bărbați (FOTO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDe ce ne îngrășăm, de fapt?! Un cunoscut medic, DEZVĂLUIRE incredibilă! Mitul a fost SPULBERAT! Ce putem face

"Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărțit. Încerc să fac față situației și să reduc daunele. (...) Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urmă am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viață foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte", a povestit Paula Chirilă.

Actrița a recunocut că încă îl iubește pe fostul ei soț, cu care are o fetiță de șapte ani. 

"Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (...) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună", a mai spus Paula Chirilă.

Citește și: Prima reacție a Ginei Pistol după ce a plecat în vacanță cu Smiley: Povestea pe care o trăiesc... (FOTO)DE NECREZUT! Elena Merişoreanu, JEFUITĂ de propriile menajere. A rămas în... SEIFUL gol   Pactul SECRET făcut de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, cu câteva luni înainte de moartea artistei! S-a AFLAT tot! Este vorba despre ...

Foto: click.ro

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate