Cristian Boureanu și Laura Dincă, surprinși în parc în timp ce... Wow! Oamenii au crezut că nu văd bine (FOTO)

B1.ro | 22 Oct 2017, 10:20

Cristian Boureanu s-a făcut băiat de casă. După ce a fost eliberat din închisoare s-a liniștit și pare că și-a schimbat viața radical.

Fostul deputat are o relație foarte frumoasă și liniștită cu Laura Dincă. Chiar dacă la început mulți nu le dădeau șanse împreună, iată că Laura și Cristian se înțeleg extrem de bine.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

De altfel, tânăra sa iubită i-a fost alături în momentele pe care le-a petrecut în spatele gratiilor.

Așa cum spuneam, Boureanu s-a cumințit, iar paparazzi Wowbiz i-au surprins pe cei doi în parc, plimbând câinele iubitei sale.

Liniștiți, fericiți și destul de relaxați, cei doi au arătat că se simt excelent unul cu celălalt, semn că relația merge cum nu se poate mai bine.

Citește și: Imagini șocante! Cornel Palade, PLIN DE VÂNĂTĂI, pe patul de spital! Fiica sa a făcut anunțul... În ce stare se află acum marele ACTORȘoc în showbiz! Raoul, condamnat la 1 an şi 6 luni de ÎNCHISOARE! Sentinţa este DEFINITIVĂÎn ce hal a ajuns fosta soţie a lui Elvis! Priscilla Presley, de nerecunoscut

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate