Catinca Roman, destăinuiri dureroase: A fost ABUZATĂ în mod repetat, iar acum SPUNE TOT: "Mă pipăia şi..."

B1.ro | 18 Oct 2017, 14:21

Catinca Roman, destăinuiri dureroase: A fost ABUZATă în mod repetat. iar acum trage un SEMNAL de ALARMĂ: "Mă pipăia şi..."

În contextul în care tot mai multe actrițe au declarat că au fost abuzate sexual de producătorul american Harvey Weinstein, multe femei și-au făcut curaj și au spus și ele prin ce drame au trecut.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

Cea care a declanșat în mediul online din toată lumea fenomenul #metoo (Și eu) a fost celebra actriță Alyssa Milano.

“Dacă toate femeile care au fost atacate sau hărțuite sexual scriu #metoo ca un status, am putea arăta oamenilor amploarea problemei”, a spus Alyssa Milano.

Iată că și în România există astfel de dovezi. Una dintre aceste femei este Catinca Roman.

Aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre abuzurile pe care le-a suferit.

Citește și: Imagini șocante! Cornel Palade, PLIN DE VÂNĂTĂI, pe patul de spital! Fiica sa a făcut anunțul... În ce stare se află acum marele ACTORȘoc în showbiz! Raoul, condamnat la 1 an şi 6 luni de ÎNCHISOARE! Sentinţa este DEFINITIVĂÎn ce hal a ajuns fosta soţie a lui Elvis! Priscilla Presley, de nerecunoscut

“Nici nu ştiu cu ce să încep: profesorul de la şcoală care mă pipăia la meditaţii, muncitorii de pe stradă cu gesturile obsene, tipul dubios din autobuz care profita de aglomeraţie şi se lipeşte de tine făcându-şi simţite protuberanţele dezgustătoare sau şeful care se propunea de amant la întâlnirile în doi şi apoi mă sublima în toate felurile posibile la întâlnirile cu întregul colectiv? Sunt multe de povestit. Trăim într-o societate cu mentalităţi medievale, greu de schimbat. Din acest motiv nu trebuie să tăcem!”, a scris Catinca Roman pe Facebook.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate