Așchia nu sare departe de trunchi: mentorul lui Pomohaci, acuzat de agresiune sexuală (FOTO)

B1.ro | 23 Oct 2017, 14:57

Preotul la care mergea Pomohaci în copilărie pare să fi avut un destin similar cu al său, deoarece a fost acuzat de agresiune sexuală, nu față de minori, ca în cazul lui Pomohaci, ci de femei, relatează wowbiz.ro.

Rebrișoara, comuna în care s-a născut Cristian Pomohaci, a mai trecut o dată printr-un scandal sexual legat de un om al bisericii.  Ioan Pop, preotul la care mergea Pomohaci când avea 14 ani,  era un om cu har, avea darul oratoriei și știa întotdeauna să dea cele mai bune sfaturi enoriașilor. Însă , în urmă cu trei ani, o enoriașă a dezvăluit că preotul Ioan Pop a vrut să o violeze în biserică. Pe parcursul anchetei, au mai apărut alte 7 femei care au recunoscut că părintele le-a făcut avansuri explicite sau chiar le-a cerut să se culce cu el. Primele fapte erau înregistrate încă din 2005.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

Ioan Pop, a plecat însă în 1998, el a părăsit Rebrișoara și s-a mutat cu familia în Canada, unde ține slujbe la biserica ortodoxă din Toronto.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate