Andreea Marin s-a făcut blondă. Fanii aproape că nu au recunoscut-o (FOTO)

B1.ro | 20 Oct 2017, 12:40

Andreea Marin ese una dintre vedetele care au ales să nu-și schimbe culoarea părului. De când o știm, vedeta este brunetă și îi stă foarte bine așa.

Iată că a decis să-și schimbe culoarea, însă nu definitiv, aceasta alegând să poarte o perucă de culoare blondă.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

Andreea Marin a postat imaginile cu noul look pe Facebook și le-a cerut părerea oamenilor care o apreciază cu privire la felul în care îi stă.

Ea a avut și un mesaj destul de amuzant în acest fel.

„Experiment. Vă place sau nu, nu trageţi – reacţionaţi cu blândeţe! Ne jucăm doar. Schimbăm rapid pe roşcat dacă vă supăraţi”- a scris Andreea Marin pe Facebook.

Foto: Facebook

Citește și: Imagini șocante! Cornel Palade, PLIN DE VÂNĂTĂI, pe patul de spital! Fiica sa a făcut anunțul... În ce stare se află acum marele ACTORȘoc în showbiz! Raoul, condamnat la 1 an şi 6 luni de ÎNCHISOARE! Sentinţa este DEFINITIVĂÎn ce hal a ajuns fosta soţie a lui Elvis! Priscilla Presley, de nerecunoscut

Imediat au început să apară și comentariile, aceasta fiind lăudată și sfătuită să-și schimbe culoarea părului pentru că schimbarea o avantajează.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate