Andreea Marin, despre o nouă SARCINĂ: „Vârsta nu mai e...”

B1.ro | 10 Ian 2018, 22:42

După ce anul trecut fosta zână a surprizelor și-a găsit o nouă iubire, la început de 2018, a dezvăluit că este deschisă oricărei posibilități de a deveni din nou mamă.

În emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, Andreea Marin a povestit că anul 2017 a fost unul bun pentru ea tocmai datorită faptului că a divorțat! Prezentatoarea a lăsat de înțeles că despărțirea de iubitul turc a fost un lucru bun care i-a permis să își deschidă sufletul față de cineva care o iubește cu adevărat, scrie Click.

Citește și: VIRALUL ZILEI! CREZUL PSD: "Cred într-unul pesedeu, Tatăl ATOTCIORDITORUL, și într-unul domn Dragnea, un DEȚINUT, un SLUT cam încrezut" (VIDEO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova (FOTO)

Noul bărbat din viața ei, consulul Andrei Brâncoveanu, pare să-i fi deschis și o nouă perspectivă: deși are 43 de ani, gândul de a fi din nou însărcinată nu o sperie:

„Cred că orice femeie ar trebui să se gândească așa. Mai ales că acum, vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani și 50 aduc pe lume copii sănătoși. Nu văd de ce să gândești într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta, sigur că da”, a mărturisit Andreea Marin.

 

 

Citește și: De NECREZUT! Ce SALARIU avea Andreea Marin pe când era ZÂNĂ la emisiunea „Surprize, surprize!"Maxima culturală a zilei: "Seamănă cu Vali Vijelie!" (FOTO)Apariție EXCENTRICĂ la Eurovision: Ce ȘANSE are DOREL GIURGIU să câștige concursul (VIDEO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate