Amănunte INEDITE despre prima doamnă a Franţei. Cum s-au cunoscut soţii Macron

B1.ro | 12 Ian 2018, 22:22

Prima biografie consacrată soţiei preşedintelui Franţei, intitulată „Brigitte Macron l’affranchie” va fi lansată pe 17 ianuarie. Francezii vor avea astfel şansa să cunoască detalii inedite despre prima doamnă.

Redactată de Maëlle Brun, jurnalistă la revista Closer, cartea reuneşte 50 de mărturii ale unor personalităţi, apropiate anturajului soţilor Macron, potrivit news.ro.

Citește și: Elena Merişoreanu şi-a făcut injecţii cu BOTOX, la 69 de aniCine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmS-a aflat! Suma FABULOASĂ pe care o câștigă ANDRA la ProTV. Dar nici cu Măruță nu îi e rușine. TOTALUL este...  

Un capitol important este dedicat întâlnirii soţilor Macron. Cei doi s-au cunoscut atunci când Brigitte avea deja 39 de ani şi era profesoară de teatru la Liceul Providence din Amiens.

Maëlle Brun s-a interesat şi de gusturile muzicale ale lui Brigitte Macron, care sunt de la Mick Jagger la Julien Doré. În iunie 2017, prima doamnă a asistat, incognito, la un concert la Paris al lui Phil Collins, potrivit informaţiilor din carte.

Brigitte Macron are 64 de ani, în vreme ce Emmanuel Macron a devenit la vârsta de 39 de ani cel mai tânăr preşedinte al Franţei. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate