ADEVĂRUL a ieșit la IVEALĂ! De ce prima Doamnă a Franței NU folosește ruj sau ojă colorată

B1.ro | 25 Oct 2017, 10:51

Deși la o vârstă venerabilă, soția președintelui Macron excelează în materie de vestimentație și uimește prin rafinament și bun gust.

Genele lungi date cu mascara, bronzul cald și strălucitor sau coafura ușor ciufulită sunt doar câteva dintre trucurile de frumusețe folosite de Brigitte Macron. Prima Doamnă a Franței a devenit un icon în materie de stil. Atât combinațiile vestimentare cât și alegerile ei în materie de frumusețe ne surprind plăcut de fiecare dată când apare în public.

Citește și: VIRALUL ZILEI! CREZUL PSD: "Cred într-unul pesedeu, Tatăl ATOTCIORDITORUL, și într-unul domn Dragnea, un DEȚINUT, un SLUT cam încrezut" (VIDEO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova (FOTO)

Însă probabil că ai observat deja un aspect curios în ceea ce privește look-ul ei: indiferent de contextul evenimentului și de ținuta pe care o poartă, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj sau lac de unghii colorat. Care este motivul?

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de Prima Doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite.

În schimb, Brigitte își accentuează privirea cu ajutorul machiajului în nuanțe închise, iar coafura, un lob plin de volum, îi maschează ridurile de pe gât.

Astfel, în ciuda faptului că are 64 de ani, Brigitte Macron insuflă un aer tineresc și reușește cu ușurință să păcălească publicul în privința vârstei sale, potrivit unica.ro

Citește și: De NECREZUT! Ce SALARIU avea Andreea Marin pe când era ZÂNĂ la emisiunea „Surprize, surprize!"Maxima culturală a zilei: "Seamănă cu Vali Vijelie!" (FOTO)Apariție EXCENTRICĂ la Eurovision: Ce ȘANSE are DOREL GIURGIU să câștige concursul (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate