7 ani de catastrofe încep peste trei zile! Profeţia biblică despre octombrie 2017 care dă fiori

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:34

Dată de 15 octombrie 2017 este "cea mai importantă zi din acest secol sau chiar din mileniul trei", susţine un adept al teoriilor conspiraţioniste, David Meade, care afirmă că o profeţie străveche prevede un şir catastrofal de 7 ani de uragane, cutremure, atacuri nucleare şi alte nenorociri începe chiar acum. 
Octombrie 2017 ar fi luna-frontieră dincolo de care lumea se schimbă cu 180 de grade şi "nimic nu va mai fi la fel cum ştim", susţine creştinul conspiraţionist care crede că a găsit semnele exacte ale profeţiei în textul Bibliei.
David Meade invocă, între altele Evanghelia după Luca:

"23. Dar vai celor care vor avea în pântece şi celor care vor alapta în acele zile. Căci va fi în ţară mare strâmtorare şi manie împotriva acestui popor.
24. Şi vor cădea de ascuţişul sabiei şi vor fi duşi robi la toate neamurile, şi Ierusalimul va fi călcat în picioare de neamuri, până ce se vor împlini vremurile neamurilor.
25. Şi vor fi semne în soare, în luna şi în stele, iar pe pământ spaima întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului marii şi al valurilor.
26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clatină"

Citește și: Prima reacţie a familiei lui Florin Salam, după ce Roxana Dobre A FUGIT cu FOSTUL iubit: "Nu-mi vine să cred..."'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăMișcarea făcută în SECRET de fostul principe NICOLAE. S-a aflat abia ACUM! Nimeni NU SE AȘTEPTA la asta. Avocatul A CONFIRMAT

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate