Radu Banciu, despre remanierea din guvern: "Să nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se întâmpla nimic" (VIDEO)

B1.ro | 10 Oct 2017, 23:53

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu criza internă de la vârful PSD și remanierea guvernamentală pe care o va anunța Mihai Tudose joi. În acest context, realizatorul B1TV a propus ca la Ministerul Transporturilor să nu mai fie numit nimeni pentru că oricum în România nu s-a realizat niciun proiect de infrastructură.

"Ședința informală a durat 2 ore și jumătate, iar joi la reuniunea CEx vot avea rezultatul. La discuții au participat Liviu Dragnea, baronul de Olt Paul Stănescu, președintele executiv al PSD Niculae Bădălău, secretarul general Marian Neacșu, Mișu Tudose, și vicepremierul Marcel Ciolacu. Cei 4 mari PSD-iști s-ar fi opus ca Mișu Tudose să își demisia temându-se ca în ritmul ăsta partidul va ieși ca tramvaiul de pe șine în intersecție la Brâncoveanu și își vor pierde guvernarea. Ăsta e momentul pentru care se cere calm în sferele cele mai înalte ale PSD, un calm de dinaintea furtunii. 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Potrivit unor surse politice, Mișu Tudose a amenințat că va demisiona dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu vor fi de acord cu remanierea a patru miniștri. Demnitarii vizați sunt cei aflați în vizorul DNA- Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie- și Răzvan Cuc, transparentul ministru al Transporturilor.

Sugestia mea, dragi tovarăși și stimați domni, loiali concetățeni, este să nu mai numim pe nimeni la Transporturi măcar o bucată de timp, acest minister să devină vacant oricum nu se întâmpla nimic nu de alta ar fi bine pentru guvern, pentru partid, să nu mai avem pe cine înjura", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre remanierea din guvern: "Să nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se întâmpla nimic"


 

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate