Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați" (VIDEO)

B1.ro | 09 Oct 2017, 23:52

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu afirmațiile premierului Mihai Tudose care a anunțat că va efectua o "mică remaniere" în guvern, principalii vizați fiind miniștrii cu probleme penale și cei care au creat probleme de imagine.

"Suntem în pragul unei remanieri guvernamentale. Guvernul Tudose, unul de o jălnicie impardonabilă, se pregătește să se dezmembreze. Însuși liderul său, Mișu Tudose, unul dintre cei mai contestați premieri din istoria României, de un habarnism irevocabil, este pe făraș după ce relațiile sale cu Liviu Dragnea s-au deteriorat brusc ca în cazul unui infarct miocardic. Practic, Mișu Tudose este istorie. 

Citește și: Radu Banciu: Liberalii sunt niște PSD-iști mai încuiați. Să nu-și imagineze cineva că vreunul din PNL are vreodată vreo soluție pentru societatea românească (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiRadu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO)

Acum, sigur, înaintea lui vor cădea alte capete, dar e doar începutul sfârșitului, am și dat drumul la cronometru. Sunt anunțate mai multe plecări, în primul rând penalii guvernului Tudose care nu sunt puțini, apoi indezirabilii, oameni care au făcut de rușine partidul, adică au făcut de rușine o clasă deja rușinoasă, cea a PSD. Ei practic sunt stârpiturile unui partid de agramați. Există și la ciocoflenderii ăștia niște ultimii în clasă. Vă dați seama cum e, ca la un liceu din ăla de măgari instruiți ușor, să găsești și rebuturile rebuturilor lor", a comentat Radu Banciu

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați"

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate