Radu Banciu, despre Catedrala Mântuirii Neamului: România nu și-ar fi permis o astfel de construcție în niciun alt domeniu (VIDEO)

B1.ro | 17 Oct 2017, 23:59

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre construirea Catedralei Mântuirii Neamului care are acum aproape 60 de metri şi este doar la jumătate din înălţimea finală. 

”90 de milioane. În general, oamenii sunt de părere că banii ăștia puteau să fie alocați pentru altceva. Noi nu avem învățământ, nu avem sănătate, dar nu numai că nu le avem. Sigur că nu sunt aceste două domenii cele care ar trebui să ne acumuleze toți nervii sau să adune tot Produsul Intern Brut pe nu știu câte secole. Dar, vaga impresie a cetățeanului este că astea ar fi fost, oarecum, prioritare. 

Citește și: Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRadu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)

”România nu și-ar fi permis o astfel de construcție în niciun alt domeniu. Din 90 de milioane de euro, fără finisaje, făceam ceva în toate domeniile astea”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre Catedrala Mântuirii Neamului: România nu și-ar fi permis o astfel de construcție în niciun alt domeniu

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate