Radu Banciu, atacat de o insectă: "Fir-ar ea să fie! Dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea" (VIDEO)

B1.ro | 11 Oct 2017, 23:52

Moment amuzant în timpul emisiunii Lumea lui Banciu de miercuri seară. În timp ce vorbea despre pelerinajul de Sf. Parascheva de la Iași, realizatorul a fost deranjat de o insectă prezentă în studio. "Fir-ar ea să fie", a exclamat acesta încercând să o prindă.

"Asta e un fel de viespe, dar mai de București  așa, care dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea. Practic ca la un meci de box, te duci, te așezi din timp acolo, iei bilete, ai emoții, dai sms-uri, și în prima secundă îi trage unul un pumn celuilalt și îl dă jos.

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Deci, dacă o viespe va încerca să ne înțepe și va izbuti sau vreo mangustă va veni pe aici s-a încheiat. Să știți că lucrurile astea fiind în direct se poate întâmpla orice", a comentat apoi Radu Banciu.

Radu Banciu, atacat de o insectă: "Fir-ar ea să fie! Dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea"

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate