Radu Banciu, atacat de o insectă: "Fir-ar ea să fie! Dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea" (VIDEO)

B1.ro | 11 Oct 2017, 23:52

Moment amuzant în timpul emisiunii Lumea lui Banciu de miercuri seară. În timp ce vorbea despre pelerinajul de Sf. Parascheva de la Iași, realizatorul a fost deranjat de o insectă prezentă în studio. "Fir-ar ea să fie", a exclamat acesta încercând să o prindă.

"Asta e un fel de viespe, dar mai de București  așa, care dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea. Practic ca la un meci de box, te duci, te așezi din timp acolo, iei bilete, ai emoții, dai sms-uri, și în prima secundă îi trage unul un pumn celuilalt și îl dă jos.

Citește și: Radu Banciu: Liberalii sunt niște PSD-iști mai încuiați. Să nu-și imagineze cineva că vreunul din PNL are vreodată vreo soluție pentru societatea românească (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiRadu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO)

Deci, dacă o viespe va încerca să ne înțepe și va izbuti sau vreo mangustă va veni pe aici s-a încheiat. Să știți că lucrurile astea fiind în direct se poate întâmpla orice", a comentat apoi Radu Banciu.

Radu Banciu, atacat de o insectă: "Fir-ar ea să fie! Dacă ne înțeapă s-a încheiat emisiunea"

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate