Un model transgender, pentru prima dată în pictorialul central al revistei Playboy (FOTO)

B1.ro | 19 Oct 2017, 20:44

Un model transgender va apărea pentru prima dată în pictorialul central al revistei Playboy, în numărul din noiembrie, o inițiativă care, speră modelul, va crea oportunități pentru ''toate femeile - trans și nu numai - în modă și în alte domenii', relatează Reuters

Ines Rau, un manechin francez care a mai pozat nud în Playboy într-un număr din 2014 și a lucrat pentru casele de modă Balmain și Vogue Italia, este primul model transgender care apare în posterul central, pentru prima dată în istoria de 64 de ani a revistei.

Citește și: Apocalipsa vine în octombrie. David Meade avertizează că planeta Nibiru se va ciocni cu PământulGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisGreu de crezut! Ce NU AU VOIE să facă femeile din Arabia Saudită FĂRĂ permisiunea bărbaților

''Frumusețea fiecărei femei merită să fie apreciată'', a spus Rau, în vârstă de 26 de ani, pentru Thomson Reuters Foundation, în primul interviu acordat media pe tema pictorialului.

''Nimeni nu merită mai mult să fie considerate femei (decât femeile transgender) care suferă abuzuri în mod frecvent și sunt tratate ca și cum nu ar valora nimic''.

 

Citește și: Căldură mare, monșer! O voluptuoasă crainică meteo din Argentina dezbrăcată în direct de un telespectatorAcesta este tipul de bărbat care furnizează cele mai plăcute ORGASMEO cunoscută PREZENTATOARE TV s-a lăsat DEZBRĂCATĂ în timpul emisiunii. Imagini INCENDIARE (FOTO)

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate