Un celebru hacker avertizează: Ce e mai rău urmează să se întâmple. Un blackout global este iminent 

B1.ro | 08 Oct 2017, 15:59

Celebrul hacker spaniol Antonio Ramos avertizează că un blackout global ar putea avea loc mai devreme decât se așteaptă toată lumea, iar populația ar avea foarte mult de suferit într-o astfel de șituație, informează 20minutos.es.

Subliniind că mass-media este principalul responsabil care poate contribui la educaţia digitală a publicului, Ramos spune că este esențial pentru omenire să se creeze o cultură de securitate digitală în acest moment de dezvoltare al tehnologiilor. 

Citește și: Anunțul de care SE TEM toți internauții: De la 1 martie...Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteTrei astronauți de pe Stația Spațială au aterizat în Kazahstan (VIDEO)

„Singura modalitate de a face faţă pericolului este educarea populaţiei pentru utilizarea corectă şi precaută a tehnologiei şi doar mass-media o poate face”, a declarat Antonio Ramos, care predă securitatea informaţiei şi a sistemelor la mai multe universităţi din Madrid.

Ramos a amintit și că lumea a suferit în acest an două atacuri cibernetice majore care au afectat mari corporații și au blocat porturi și clădiri de birouri. Pentru el însă, aceste atacuri nu sunt atât de grave. Hacker-ul avertizează că ”ce e mai rău pe internet urmează să se întâmple”. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 High-Tech
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate