Un celebru hacker avertizează: Ce e mai rău urmează să se întâmple. Un blackout global este iminent 

B1.ro | 08 Oct 2017, 15:59

Celebrul hacker spaniol Antonio Ramos avertizează că un blackout global ar putea avea loc mai devreme decât se așteaptă toată lumea, iar populația ar avea foarte mult de suferit într-o astfel de șituație, informează 20minutos.es.

Subliniind că mass-media este principalul responsabil care poate contribui la educaţia digitală a publicului, Ramos spune că este esențial pentru omenire să se creeze o cultură de securitate digitală în acest moment de dezvoltare al tehnologiilor. 

Citește și: Efectul (nedorit de) TRUMP: Generația milenială plătește tot mai mult pentru știrile onlineDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAveți grijă la ce postați pe Facebook. Ce a pățit o femeie după ce a publicat mai multe mesaje pe rețeaua socialăUriașul ecran din Londra care îți va face publică orice mișcare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

„Singura modalitate de a face faţă pericolului este educarea populaţiei pentru utilizarea corectă şi precaută a tehnologiei şi doar mass-media o poate face”, a declarat Antonio Ramos, care predă securitatea informaţiei şi a sistemelor la mai multe universităţi din Madrid.

Ramos a amintit și că lumea a suferit în acest an două atacuri cibernetice majore care au afectat mari corporații și au blocat porturi și clădiri de birouri. Pentru el însă, aceste atacuri nu sunt atât de grave. Hacker-ul avertizează că ”ce e mai rău pe internet urmează să se întâmple”. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 High-Tech
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate