SEX TERMINATOR: Roboţii pentru sex vor putea fi folosiţi de hackeri pentru a ucide oameni

B1.ro | 07 Ian 2018, 21:43

Conform speculațiilor futurolog, până în 2050 oamenii, vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane. Astfel, Dr. Nick Patterson, un expert în securitate cibernetică de la Universitatea Deakin din Australia, trage un serios semnal de alarmă: păpuşile inteligente pentru sex ar putea fi folosite în viitor pentru a vătăma sau ucide oameni.

Prin urmare, hackerii vor putea compromite aceste dispozitive conectate la internet. Preluând controlul asupra lor, infractorii le vor folosi ca arme. Unii roboţi pentru sex sunt grei (există un model de 90 kg) şi puternici.

Mai mult, unele modele de păpuși sexuale sunt înzestraţi cu inteligenţă artificială, o tehnologie considerată periculoasă de Elon Musk sau Bill Gates.

Citește și: O APLICAȚIE pe care o folosești și tu poate cădea victimă HACKERILOR, avertizează cercetătorii Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăLOVITURĂ pentru buzunarele lui Zuckenberg. Ce sumă COLOSALĂ a pierdut fondatorul Facebook după anunțul despre modificarea celebrei rețelei

RealDoll, unul dintre cei mai de succes producători de păpuşi pentru sex, a anunţat deja un sistem de inteligenţă artificială care va fi implementat în produsele sale. Acesta le permite păpuşilor să vorbească „murdar” şi să facă glume, conform go4it

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 High-Tech
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate