Apple va lansa o variantă de CEAS INTELIGENT inovativ care va lua locul telefonului mobil

B1.ro | 12 Aug 2017, 16:28

Apple are în plan lansarea unei variante de ceas inteligent care se poate conecta direct la rețelele de telefonie mobilă pentru a iniția sau primi apeluri fără a avea nevoie să fie conectate la un iPhone. O parte dintre noile modele de Apple Watch vor fi echipate cu cipuri 4G și vor putea gestiona multe activități fără a fi necesară conectarea lor la un iPhone, conform Bloomberg.

Toate modelele Apple Watch trebuie, în prezent, să fie conectate la un iPhone pentru a primi mesaje și alte informații, informează Mediafax.

Citește și: Anunțul de care SE TEM toți internauții: De la 1 martie...Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Trei astronauți de pe Stația Spațială au aterizat în Kazahstan (VIDEO)

Cipurile 4G vor fi livrate de compania americană Intel. Apple a început deja negocierile cu operatorii de telefonie mobilă din SUA și Europa despre modalitatea prin care noile ceasuri pot fi cumpărate.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 High-Tech
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate