Apple va lansa o variantă de CEAS INTELIGENT inovativ care va lua locul telefonului mobil

B1.ro | 12 Aug 2017, 16:28

Apple are în plan lansarea unei variante de ceas inteligent care se poate conecta direct la rețelele de telefonie mobilă pentru a iniția sau primi apeluri fără a avea nevoie să fie conectate la un iPhone. O parte dintre noile modele de Apple Watch vor fi echipate cu cipuri 4G și vor putea gestiona multe activități fără a fi necesară conectarea lor la un iPhone, conform Bloomberg.

Toate modelele Apple Watch trebuie, în prezent, să fie conectate la un iPhone pentru a primi mesaje și alte informații, informează Mediafax.

Citește și: Aveți grijă la ce postați pe Facebook. Ce a pățit o femeie după ce a publicat mai multe mesaje pe rețeaua socialăCând a deschis dimineaţă plicul, Mutu a rămas fără cuvinte! Câţi bani i-a dat Anamaria ProdanSimona Halep a fost dezbrăcată la Turneul Campioanelor. Imagini de senzațieUriașul ecran din Londra care îți va face publică orice mișcare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)Nicio conexiune wi-fi nu mai este sigură. Cum pot fi sparte laptopurile sau telefoanele

Cipurile 4G vor fi livrate de compania americană Intel. Apple a început deja negocierile cu operatorii de telefonie mobilă din SUA și Europa despre modalitatea prin care noile ceasuri pot fi cumpărate.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 High-Tech
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate