Violențe în Catalonia, de Ziua Națională a Spaniei (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 15:42

Spania sărbătoreşte, joi, Ziua Naţională pe fondul confruntărilor politice dintre Madrid şi Catalonia.

Manifestanții pro și contra secesiunii au ieșit pe străzi, provocând haos în Barcelona.

Violențe în Catalonia, de Ziua Națională a Spaniei

Citește și: Presa internaţională relatează despre funeraliile din România. ”Afecţiunea pentru Regele Mihai se manifestă pe fondul discreditării clasei politice” (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Un celebru MILIARDAR şi soţia sa au fost GĂSIȚI MORȚI în casă: Ce spun autorităţile

Premierul spaniol Mariano Rajoy şi regele Felipe al VI-lea participă la o paradă militară tradiţională în centrul Madridului, unde drapelul spaniol a fost arborat la balcoane şi ferestre de către susţinătorii unităţii şi oponenţii independenţei Cataloniei.

Forţele armate spaniole vor efectua o demonstraţie pe bulevardul Paseo de la Castellana din Madrid, pentru a marca reunificarea Spaniei şi ziua în care Cristofor Columb a sosit pentru prima oară în cele două Americi, în 1492.

Violențe în Catalonia, de ziua Spaniei

Citește și: ÎNFRICOȘĂTOR! Profețiile lui NOSTRADAMUS pentru 2018 sunt TERIFIANTE: Un lider ucis, un cutremur puternic și criză economică majoră!„Sunt PESTE TOT, chiar și la baie...”. Și-a lăsat casa moștenire bisericii, după moartea sa. Când au intrat în locuință, au avut un ȘOC (VIDEO)Uniunea Europeană ar putea aplica "soluția nucleară" asupra Poloniei ca urmare a schimbărilor din justiție. Riscă și România să fie luată în colimator pentru modificările comisiei Iordache?

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate