„Vă MĂNÂNC de vii!” - Preşedintele Filipinez ATACĂ ISIS

B1.ro | 06 Iul 2017, 20:18

Rodrigo Duterte, Preşedintele Filipinelor, a făcut câteva declarații sfidătoare la adresa membrilor grupării ISIS. Joi el a spus că îi va „mânca de vii” pe membrii grupării islamiste responsabilă de răpirea şi decapitarea a doi marinari vietnamezi, relatează AFP, potrivit agerpres.ro

Autoritățile au găsit miercuri dimineaţă trupurile neînsuflețite a doi ostatici în insula Basilan, unul din bastioanele acestei grupări specializate în răpiri în scopuri de răscumpărare, scrie agerpres.

Citește și: Pompier german, condamnat fiindcă incendia caseKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteUn bancher german a fost nevoit să numere 2,5 tone de monede

Marinarii au fost răpiţi în noiembrie alături de alţi patru compatrioţi la bordul unei nave în largul insulei Mindanao. Unul din cei şase vietnamezi a putut fi salvat în iunie, însă alţi trei rămân în captivitate.

„Le-aş mânca ficatul dacă mi-o cereţi! Daţi-mi sare şi oţet şi-l voi mânca în faţa voastră!", a declarat miercuri seara Duterte, într-un discurs în faţa unor responsabili locali.

„Mănânc orice. Nu sunt mofturos. Mănânc chiar şi ceea ce nu poate fi înghiţit”, a continuat Duterte, cunoscut pentru derapajele sale verbale.

Liderul filipinez avea în mână un telefon în care apărea fotografia marinarilor ucişi.

Citește și: Presa internaţională relatează despre funeraliile din România. ”Afecţiunea pentru Regele Mihai se manifestă pe fondul discreditării clasei politice” (FOTO)Un celebru MILIARDAR şi soţia sa au fost GĂSIȚI MORȚI în casă: Ce spun autorităţileÎNFRICOȘĂTOR! Profețiile lui NOSTRADAMUS pentru 2018 sunt TERIFIANTE: Un lider ucis, un cutremur puternic și criză economică majoră!

„Ne vom lăsa oare reduşi la sclavie de aceşti indivizi? Fii de căţea!”, a lansat preşedintele filipinez, în vârstă de 72 de ani, care a ordonat anul trecut o ofensivă împotriva Abu Sayyaf.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate