Un bărbat a fost arestat după ce și-a atacat soția pe motiv că era prea calmă

B1.ro | 05 Iul 2017, 13:23

Situație nemaiîntâlnită. Un bărbat s-a enervat foarte tare fiindcă soția lui a încetat să mai țipe și să-i reproșeze că a venit acasă târziu și în stare de ebrietate.

Bărbatul de 33 de ani, din Leninsk-Kuznetsky, Rusia, riscă să-și petreacă următorii cinci ani din viață după gratii, după ce și-a atacat soția cu un obiect din metal găsit în bucătărie, reușind să-i rupă ambele brațe. Acesta a recurs la acest comportament violent pe motiv că soția lui era prea calmă, potrivit siberiantimes

Citește și: Pentru a trimite zeci de mii de dolari către ISIS, o angajată a unui spital din New York a folosit BitcoinCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatStare de alertă pe aeroportul din Amsterdam: Un bărbat a fost împușcat (VIDEO)

În trecut, aceasta obișnuia să-l critice și să găsească un motiv de ceartă în orice. Însă femeia a început să ia medicamente împotriva stresului, ceea ce o ajuta foarte mult să se controleze și să aibă niște reacții normale în orice situație.

După ce a rănit-o și i-a rupt mâinile, bărbatul a chemat ambuanța pentru ca femeia să fie transferată la spital.

Din cauza rănilor grave provocate de acesta, medicii au anunțat imediat poliția și bărbatul a fost reținut.

"Femeia lua pastile pentru a o ajuta să facă față stresului. Ea nu s-a mai enervat când soțul ei a venit acasă beat. Bărbatul nu a putut suporta atitudinea ei atât de calmă, așa că a atacat-o. După ce i-a rupt ambele brațe, el a chemat ambulanța", a explicat purtătorul de cuvânt de la Ministerul de Interne.

Citește și: Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vază ai lui Vladimir Putin (FOTO, VIDEO)Născut în cel mai sărac cartier bucureștean, top model la New York (FOTO)Un român, marele câștigător la LOZ ÎN PLIC, în Irlanda: "Familia nu știe, voi pune câte un cec de 10.000 euro în cutiile de Crăciun"

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul violent își va petrece cinci ani în închisoare.  

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate