Uite cum se luptă RUSU': Antrenament spectaculos al Trupelor Speciale alături de militarii experți ai Trustului Kalashnikov! Bonus: Ai noștri, ca brazii... (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:15

Echipați ca în filme și înarmați până în dinți, membri ai Trupelor Speciale de Intervenții din Rusia, alături de militari experți angajați ai Concernului militar Kalashnikov au făcut dovada unei demonstație de forță. Exercițiul a fost menit să verifice în timp real acuratețea strategic-operațională,  viteza de reacție a unității și compatibilitatea funcțională a fluxului de armamentului ales.

De bună seamă că a ieșit bine, din moment ce filmul evenimentului a ajuns cumva pe net, sub oblăduirea unui portal extremist intitulat, sugestiv, AgressoR și al cărui slogan discutabil este "Viața ta, Legea ta".

Citește și: ȘOC ÎN POLITICĂ! A fost găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP! Se ia în calcul SINUCIDEREA! (FOTO)'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăUE a decis soarta negocierilor pe Brexit

Uite cum se luptă rusu'!

Uite cum se luptă RUSU': Antrenament spectaculos al Trupelor Speciale alături de militarii experți ai Trustului Kalashnikov!

Și acum, să ne amintim de minunata șaradă desfășurată de românașii noștri la Bacău într-un exercițiu oarecum similar.

CITEȘTE ȘI Un JAF de tot râsul la Bacău: Trupele de la Operațiuni Speciale NU AU TALENT! 

EXERCIȚIU: Jaf cu luare de ostatici în Bacău

Citește și: Fotografia cu Kim Jong Un care a făcut înconjurul lumii și ANUNŢĂ vărsare de sânge (FOTO)ȘOC! Cine este CELEBRUL CHIRURG care şi-a GRAVAT iniţialele pe FICAȚII unor PACIENȚIDouă persoane au murit şi alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate, în Maastricht

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate