Uite cum se luptă RUSU': Antrenament spectaculos al Trupelor Speciale alături de militarii experți ai Trustului Kalashnikov! Bonus: Ai noștri, ca brazii... (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:15

Echipați ca în filme și înarmați până în dinți, membri ai Trupelor Speciale de Intervenții din Rusia, alături de militari experți angajați ai Concernului militar Kalashnikov au făcut dovada unei demonstație de forță. Exercițiul a fost menit să verifice în timp real acuratețea strategic-operațională,  viteza de reacție a unității și compatibilitatea funcțională a fluxului de armamentului ales.

De bună seamă că a ieșit bine, din moment ce filmul evenimentului a ajuns cumva pe net, sub oblăduirea unui portal extremist intitulat, sugestiv, AgressoR și al cărui slogan discutabil este "Viața ta, Legea ta".

Citește și: Zeci de mii de catalani au ieșit în stradă: Protest împotriva suspendării autonomiei CatalonieiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiCurtea Constituțională a Spaniei, atacată după suspendarea autonomiei Cataloniei (FOTO)Un ROMÂN, printre VICTIMELE atacului de la Munchen. Care este starea sa

Uite cum se luptă rusu'!

Uite cum se luptă RUSU': Antrenament spectaculos al Trupelor Speciale alături de militarii experți ai Trustului Kalashnikov!

Și acum, să ne amintim de minunata șaradă desfășurată de românașii noștri la Bacău într-un exercițiu oarecum similar.

Citește și: Autonomia Cataloniei a fost suspendată: Guvernul de la Madrid îşi va impune controlul direct asupra regiuniiZi crucială pentru Spania: Guvernul, decizii privind viitorul Cataloniei Stare de alertă în Marea Britanie: Uraganul Brian este aproape să lovească

CITEȘTE ȘI Un JAF de tot râsul la Bacău: Trupele de la Operațiuni Speciale NU AU TALENT! 

EXERCIȚIU: Jaf cu luare de ostatici în Bacău

 

Citește și: Cum s-a schimbat definitiv destinul cățelușei Lulu, antrenată de CIA pentru a detecta explozibili (FOTO)ATAC ARMAT în Munchen: 4 victime#metoo - Abuz sexual în politică: Fost MINISTRU, acuzat de o SCRIITOARE (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Externe
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate