SUA, mesaj TRANȘANT în cel mai tensionat moment pentru Kovesi: NU VOM PERMITE!

B1.ro | 08 Ian 2018, 18:53

Ambasada SUA transmite un nou mesaj pe tema justiției din România. Adjunctul şefului misiunii SUA la Bucureşti, Abigail Rupp, a declarat, luni, într-o perioadă în Kovesi așteaptă o decizie a ministrului justiției cu privire la o posibilă propunere de revocare, că România este "un exemplu în regiune în ceea ce priveşte combaterea corupţiei".per

Potrivit acestuia,  unul din scopurile parteneriatului dintre ţara noastră şi SUA este să se asigure că nu va permite instituţiilor publice "să se retragă din acest progres", scrie Agerpres.

Citește și: ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUACine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmIncendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel puțin două persoane au murit (VIDEO)

"Mai sunt multe de făcut şi trebuie să facem lucrurile acestea împreună. Una dintre întrebările pe care ambasadorul le primeşte din partea oficialilor sau oamenilor de afaceri români este 'Ce se poate face pentru încurajarea investitorilor americani în România?' Iar unul din lucrurile pe care le spune mereu este 'Continuaţi lupta anticorupţie'", a afirmat Rupp.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate