ȘOC! Ce îi OBLIGĂ Brigitte Macron pe bodyguarzi să facă! Aceștia se PLÂNG de condițiile de muncă! ”CEREM DE URGENȚĂ...”. De NECREZUT! S-a aflat tot!

B1.ro | 05 Ian 2018, 15:35

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a devenit ținta criticilor bodyguarzilor săi, după ce i-ar fi obligat să stea în ploaie pentru a-i păzi o vilă de litoral, informează DailyMail.

Potrivit sursei citate, bodyguarzii familiei prezidențiale franceze sunt obligați să păzească în permanență a doua locuință a soților Macron, indiferent de condițiile meteorologice. 

Citește și: ȘOCANT! Suedia trimite broșuri informative pentru RĂZBOI CU RUSIA la 5 milioane de adrese!Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPresa internațională, despre desemnarea Vioricăi Dăncilă drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al ţării din ultimul an

Astfel, într-un mesaj publicat pe Twitter, gărzile de corp s-au plâns că le este foarte greu să-și îndeplinească atribuțiile atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile, ceea ce se ăntâmplă foarte des în zona Calais. De altfel, unul dintre bodyguarzi este sub disciplinare după ce și-a părăsit locul de muncă, adăpostindu-se în mașina poliției, când afară a început să plouă torențial. 

"Pentru binele nostru, al igienei și al siguranței, pentru a evita astfel de probleme în viitor, cerem de urgență instalarea unor cabine statice, la diverse puncte de comandă. Aceste adăposturi sunt des folosite de polițiști pentru a le fi produsă căldură și un loc uscat pentru a lucra", au cerut bodyguarzii.

Reprezentanții Palatului Elysee, biroul oficial al Președintelui Macron, au refizat să comenteze situația. 
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate