Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vază ai lui Vladimir Putin (FOTO, VIDEO)

B1.ro | 15 Dec 2017, 19:15

Kremlinul, sediul oficial al președinției ruse, este unul dintre cele mai bine păzite și asigurate imobile de pe glob. Dar pe lângă ofițerii special pregătiți pentru a îi oferi cea mai bună protecție lui Vladimir Putin, puțini știu că că există și un serviciu special format din patru şoimi, mai mulţi ulii şi chiar o bufniţă.

Rolul acestora este de a apăra întreaga reședință a lui Vladimir Putin de prezența nedorită aa altor înaripate, precum ciorile şi porumbeii, scrie Adevărul.

Citește și: Prima vizită în România a unui prim-ministru al Japoniei: Shinzo Abe soseşte marţi la BucureştiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăAlertă! EXPLOZIE URIAȘĂ într-un ansamblu rezidențial din Antwerp. CLĂDIRI PRĂBUȘITE. Bilanțul victimelor (VIDEO)

În vara lui 2013, la Kremlin era adus Fil, un vultur puternic, pentru a păzi de sus reşedinţa preşedinţilor ruşi. Această pasăre făcea parte dintr-un proiect special al sSrvicului de Protecţie şi Pază a Federaţiei Ruse (FSO). pe parcurs, lui Fil i s-au alăturat patru şoimi, mai mulţi ulii şi chiar o bufniţă. 

Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vază ai lui Vladimir Putin

Răpitoarele, care iniţial au urmat stadii de pregătire, intră în misiune dis-de-dimineaţă, ţinând alte păsări la depărtare de zidurile Kremlinului şi reînvie o practică din vechime. În urmă cu cinci secole, imaginea unei bufniţe era simbolul al celor care păzeau Kremlinul. În secolul al XVI-lea au fost aduşi şi vulturi, asta pentru că spre deosebire de bufniţă, vulturul poate vedea la fel de bine şi pe timp de noapte şi pe timp de zi.

Această prezență a lor este necesară deoarece înaripatele, precum ciorile sau porumbeii, produc daune palatului, fiind cunoscut faptul că acestea strică fațada și sunt atrase de decorațiuni speciale.

Citește și: Fotograful Casei Regale britanice, Mario Testino, în centrul unui gigantic SCANDAL SEXUALJOACA DE-A RĂZBOIUL: Rusia desfășoară ample manevre militare cu sisteme de rachete intercontinentale nucleareȘOC în lumea MUZICII: O mare CÂNTĂREAȚĂ internațională a MURIT (VIDEO)


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate