Scene ȘOCANTE în sala de operații. Medicul și asistenta, care aveau o relație, s-au luat la bătaie în timpul intervenției chirugicale (VIDEO)

B1.ro | 19 Mai 2017, 15:33

Scene inexplicabile au loc într-o sală de operație, dintr-un spital din Lankao, din provincia chineză Henan. În timp ce o echipă de medici se afla în plină operație, pe camerele de supraveghere se poate vedea cum un conflict a izbucnit între un medic și o asistentă.

Nu se cunoaște ceea ce asistenta îi spune medicului, însă pare că îi reproșează ceva, acesta devinind extrem de violent. Mai întâi aruncă cu o mănușă în aceasta, moment în care femeia ripostează, dându-i o palmă. Se pare că medicul și asistenta formau un cuplu.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații în premieră despre pericolul reprezentat de Coreea de Nord: România a condamnat ferm acțiunile provocatoare (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăCHILE: Papa Francis își cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE în care este implicată Biserica Romano-Catolică

Medicul și-a ieșit din fire și a început să o bată pe asistentă sub privirile îngrozite ale celorlalte persoane care erau în sala de operație, în timp ce pacientul se afla în plină intervenție.

Se pare că motivul altercației este legat de nerespectarea unui anumit protocol din sala de operație, potrivit Daily Mail.

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citește și: Reformele în justiție PROMOVATE de Guvernul polonez au fost RESPINSE ca „NECONSTITUȚIONALE”Trump al Cehiei NU a OBŢINUT votul de ÎNCREDERE pentru a FORMA GuvernulPreședintele MEXICAN și mai mulți membri ai cabinetului au avut nevoie de ÎNGRIJIRI medicale. La ce EVENIMENT au participat oficialii

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate