Președintele Cehiei a provocat consternare în rândul jurnaliștilor. Ce mesaj a avut Milos Zeman pentru ziariști (VIDEO)

B1.ro | 23 Oct 2017, 19:55

Gest revoltător al președintelui Cehiei. Milos Zeman a apărut la o conferință de presă cu un Kalașnikov de jucărie inscripționat cu mesajul ”Pentru jurnaliști”, informează Euronews. Asta la doar câteva zile de la asasinarea ziaristei malteze Daphne Caruana Galizia.

De mai multe ori liderul ceh i-a numit ”hiene” pe jurnaliști, iar în timpul unei conferințe cu Vladimir Putin a sugerat că unii dintre reporterii prezenți la întâlnire ar fi trebuit ”lichidați”.

Citește și: ȘOCANT! Suedia trimite broșuri informative pentru RĂZBOI CU RUSIA la 5 milioane de adrese!Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPresa internațională, despre desemnarea Vioricăi Dăncilă drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al ţării din ultimul an

Pe 16 octombrie, o explozie puternică a distrus mașina în care se afla Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, ale cărei dezvăluiri privind fapte de corupție au dus la alegeri anticipate în țara sa. Deflagrația a fost atât de puternică încât caroseria arsă a vehiculului a fost aruncată pe un câmp din vecinătate.

Sursă Video: አውቶቢስ / Youtube

Președintele Cehiei a provocat consternare în rândul jurnaliștilor. Ce mesaj a avut Milos Zeman pentru ziariști

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate