Pentru a fi concediat, un mecanic din Belgia întârzia intenționat trenurile

B1.ro | 13 Ian 2018, 18:11

Un mecanic din Belgia a recunoscut că întârzia intenționat trenul pe care îl conducea pentru că voia să fie concediat, iar contractul său de muncă nu îi permitea să-și dea demisia decât cu o perioadă de preaviz de un an.

Bărbatul a primit o ofertă de e muncă mai bună din sectorul privat, însă el nu putea să plece acolo, din cauza contractului de muncă pe care l-a încheiat cu SNCB, compania feroviară de stat a Belgiei.

Citește și: Presa internațională, despre desemnarea Vioricăi Dăncilă drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al ţării din ultimul anSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPOZA BUCLUCAȘĂ. O criminală a fost arestată după ce a publicat un selfie cu victima pe Facebook

Astfel, s-a gândit că dacă nu își va face treaba bine, va fi concediat, scrie Libertatea.

De asemenea, în speranța că vor fi concediați, până la 70 de mecanici de tren din Belgia ar fi ales să întârzie intenționat trenurile.

„Știm foarte bine că asemenea acțiuni, precum și mărturisirea în presă, ar putea duce la concediere. De asta am făcut ceea ce am făcut”, a precizat mecanicul.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate