O tânără a murit din cauza unui joc sexual. Bărbatul i-a legat mâinile şi a pus-o să...

B1.ro | 11 Oct 2017, 13:26

O tânără a ajuns să-și piardă viața din cauza unui joc sexual. Fata de 24 de ani era într-un moment intim cu iubitul ei atunci când tânărul a pus-o să facă ceva ce mai toate cuplurile fac în patul matrimonial. 

Katie Widdowson, în vârstă de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice și medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai ales că nu i-au pus un diagnostic în timp util, potrivit reporterntv.

Citește și: INCREDIBIL! Marea Britanie vrea să uite expresia „femeie însărcinată”De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiRĂZBOIUL BATE LA UȘĂ! Bombardierele nucleare americane în alertă 24 de ore din 24Teza de doctorat a lui Stephen Hawking, disponibilă pe Internet

Tânăra avea o boală care îi mânca carnea de pe oase. 

Mai întâi a fost diagnosticată cu o boală ușoară, dar cu timpul a ajuns să fie din ce în ce mai grav. 

Katie le-a spus doctorilor că a încercat un joc sexual cu iubitul ei și că acesta a legat-o, iar la un moment dat s-a lovit la încheietura unei mâini și de acolo a pornit totul. 

Citește și: Prezentatoare de radio ÎNJUNGHIATĂ în gât, în incinta redacțieiLovitură la ficat pentru lingviști: Limbi străine la paharRușii le cer bulgarilor să nu mai umble cu statuia vopsită (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Externe
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate