O tânără a murit din cauza unui joc sexual. Bărbatul i-a legat mâinile şi a pus-o să...

B1.ro | 11 Oct 2017, 13:26

O tânără a ajuns să-și piardă viața din cauza unui joc sexual. Fata de 24 de ani era într-un moment intim cu iubitul ei atunci când tânărul a pus-o să facă ceva ce mai toate cuplurile fac în patul matrimonial. 

Katie Widdowson, în vârstă de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice și medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai ales că nu i-au pus un diagnostic în timp util, potrivit reporterntv.

Citește și: ȘOC ÎN POLITICĂ! A fost găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP! Se ia în calcul SINUCIDEREA! (FOTO)'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăUE a decis soarta negocierilor pe Brexit

Tânăra avea o boală care îi mânca carnea de pe oase. 

Mai întâi a fost diagnosticată cu o boală ușoară, dar cu timpul a ajuns să fie din ce în ce mai grav. 

Katie le-a spus doctorilor că a încercat un joc sexual cu iubitul ei și că acesta a legat-o, iar la un moment dat s-a lovit la încheietura unei mâini și de acolo a pornit totul. 

Citește și: Fotografia cu Kim Jong Un care a făcut înconjurul lumii și ANUNŢĂ vărsare de sânge (FOTO)ȘOC! Cine este CELEBRUL CHIRURG care şi-a GRAVAT iniţialele pe FICAȚII unor PACIENȚIDouă persoane au murit şi alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate, în Maastricht

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate