O pisică a luat trenul ca să-și caute stăpânii. Cum s-a terminat aventura (FOTO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 21:16

Pisicuța Noisette s-a pierdut și a trăit o adevărată aventură în încercarea disperată de a-și găsi stăpânii. 

Un controlor de tren din Franța a găsit-o pe Noisette pe peronul stației Voivres-les-le-Mans și a luat-o în tren. El a postat pe Twitter imagini cu ea și, în cele din urmă, a fost contactat de stăpânii pisicii, notează closer.fr.

Citește și: ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUACine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmIncendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel puțin două persoane au murit (VIDEO)

Foto: twitter.com/guiguitrotter

Foto: twitter.com/guiguitrotter

Citește și: SCANDAL diplomatic între China și SUA: “O navă de RĂZBOI a încălcat suveranitatea”Supercâine! Un patruped și-a apărat stăpânii de atacul unui crocodil (VIDEO)Tristețe fără margini! A murit părintele gastronomiei franceze: Adio, CHEF Bocuse! (FOTO)

”Pasager pierdut în această dimineașa la Voivres. Acest pisoi, care și-a făcut deja stagiul în cabină, va fi fericit să-și găsească familia”, a scris Guillaume Chueca, care a precizat că pisica va ajunge la un medic veterinar.

Foto: twitter.com/guiguitrotter

Chueca a povestit pentru closer.fr că pisica a găsit un scaun liber în tren și a stat liniștită acolo tot drumul: ”Se uita la mine, mieuna puțin, dar nu era foarte speriată”.

”Am reușit să găsesc stăpâna, am pus-o în contact cu angajații stației și a venit în scurt timp să își recupereze pisica. Noisette își va întâlni familia astăzi. Sunt fericit că am făcut această faptă bună, mulțumită comunității Twitter!”, a scris el pe Twitter, câteva ore mai târziu.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate