Noi imagini din timpul atacului armat din Las Vegas (VIDEO)

B1 TV | 04 Oct 2017, 14:03

Poliţia americană a făcut publice primele imagini din momentul intervenţiei la hotelul Mandalay Bay. Pe filmările efectuate cu camere purtate de poliţişti se poate observa panica generală din timpul atacului şi confuzia existentă inclusiv printre forţele de intervenţie, informează B1 TV. 

Noi imagini din timpul atacului armat din Las Vegas

Citește și: VEȘTILE TRISTE nu se mai opresc! Din păcate, un ÎNDRĂGIT artist A MURIT! DURERE fără margini în familia acestuiaCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutDupă ce informații transmise de CIA au dus la dejucarea unui atac terorist în Rusia, Putin i-a mulțumit lui Trump

În filmarea surprinsă de camerele video purtate de poliţişti pe uniforme se pot auzi clar focurile de arme ale atacatorului, cât şi reacţile confuze ale forţelor de ordine. Ofiţerii nu ştiu de unde se trage şi nici câţi atacatori sunt şi încearcă să avanseze protejaţi de zid printre rafalele de gloanţe.

De asemenea, la vederea oamenilor care fug de la concert, poliţiştii încearcă să se asigure că aceştia ajung la un loc sigur şi nu stau în bătaia focului.

Fratele bărbatului, Eric Paddock, a vorbit în lacrimi la televizor despre Stephen şi le-a povestit oamenilor că speră că acesta era de fapt bolnav.

Între timp, au apărut mai multe informaţii şi despre prietena atacatorului, dată iniţial în urmărire generală pentru complicitate. După ce au discutat cu aceasta, autorităţile susţin că nu este implicată în caz

Citește și: În urma unei pene de curent la aeroportul internaţional din Atlanta, sute de zboruri au fost anulateTârgurile de Crăciun din Europa de Vest sunt înconjurate anul acesta de detectoare de metal, plăci poligonale de beton și militari (FOTO)Italia: 3 români, arestați după ce au furat peste 4 tone de cupru

Marilou Danley a sosit în Filipine în septembrie, iar reîntoarcerea în Statele Unite a fost coordonată cu reprezentanții FBI. Forțele de ordine au reușit să o găsească cu ușurință pentru că Stephen Paddock i-a folosit datele de identitate la hotelul din Las Vegas. Polițiștii au descoperit de asemenea că Paddock a transferat 100.000 de dolari în Filipine, cu o săptămână înainte de atac.

Femeia, care are și cetățenie australiană, a lucrat la un casino la Reno din 2010 până în 2013 şi a fost căsătorită timp de 25 de ani cu Geary Danley, de care a divorțat în 2015. O vecină de-a lui Marilou Danley și Stephen Paddock a declarat că cei doi erau destul de închiși și că nu prea îi vedea.

Motivul atacului rămâne în continuare un mister.

Autorităţile au percheziţionat două proprietăţi şi camera de hotel, dar nu au găsit niciun indiciu despre ce anume l-a împins pe fostul contabil să pună la cale un asemenea masacru. Statul Islamic a revendicat însă atacul terorist şi susţine că bărbatul s-ar fi radicalizat în ultimele luni.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate