Momente de maximă tensiune în Hawaii: Transmisia unui meci de fotbal a fost întreruptă de o voce care ţipa că o rachetă va lovi insula

B1.ro | 14 Ian 2018, 10:46

O alarmă falsă privind iminenţa unui atac cu rachete balistice asupra statului american Hawaii, a produc panică în rândul locuitorilor insulei. (Detalii AICI)

Scene halucinante s-au petrecut şi în timpul transmisiei meciului de fotbal dintre echipe britanice Tottenham şi Everton. Transmisia partidei a fost întreruptă în urma apariţiei alertei.

Citește și: Junker: Mi-ar plăcea să văd Regatul Unit revenind în UE după BrexitSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaȘOCANT! Suedia trimite broșuri informative pentru RĂZBOI CU RUSIA la 5 milioane de adrese!

Un voice-over a intrat peste comentatorul meciului şi a anunţat că o rachete se îndreaptă spre insulă.  "Nu este un exerciţiu", a accentuat vocea, stârnind panică în rândul privitorilor. În plus, pe ecran rula şi o bandă roşie de alertă.

În cele din urmă, autorităţile au emis rapid o informare că totul este o alertă falsă trimisă dintr-o eroare, dar prea târziu pentru unii locuitori care au trecut prin momente de panică terifiantă.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate