Mascota unui magazin de electronice, amendată de polițiștii din Austria din cauza noii legi împotriva acoperirii capului

B1.ro | 09 Oct 2017, 17:47

Un bărbat îmbrăcat într-un costum de rechin, care făcea reclamă la un magazin de electronice, a fost amendat de polițiștii din Austria după ce a intrat în vigoare legea care interzice acoperirea capului.

Bărbatul se afla în fața magazinului McShark din Viena, fiind mascota acestui brand, iar la un moment dat au sosit polițiștii, care i-au ordonat să-și dea jos capul costumului. Acesta a refuzat și a fost amendat cu 150 de euro.

Citește și: Pentru a trimite zeci de mii de dolari către ISIS, o angajată a unui spital din New York a folosit BitcoinCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatStare de alertă pe aeroportul din Amsterdam: Un bărbat a fost împușcat (VIDEO)

Bărbatul a spus că nu a făcut nimic greșit și că doar își făcea treaba. Se pare, însă, că polițiștii nu au fost de aceeași părere.

Directorul agenției de publicitate, Eugen Prosquill, a spus că se va gândi să nu mai folosească mascota în campaniile de promovare a magazinului.

„Ar fi păcat dacă nu am mai putea folosi mascote de acum înainte”, a afirmat Prosquill, potrivit dw.com

Poliția a fost alertată în legătură cu bărbatul costumat de către o persoană care a vrut să vadă exact cum funcționează noua lege, care a intrat în vigoare la începutul lunii octombrie.

Citește și: Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vază ai lui Vladimir Putin (FOTO, VIDEO)Născut în cel mai sărac cartier bucureștean, top model la New York (FOTO)Un român, marele câștigător la LOZ ÎN PLIC, în Irlanda: "Familia nu știe, voi pune câte un cec de 10.000 euro în cutiile de Crăciun"

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate