Marea Britanie: Liderul campaniei anti-UE a postat o fotografie la "cina cu The Donald"

B1.ro | 26 Feb 2017, 16:50

Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare "la cină cu The Donald", cea mai recentă întâlnire între președintele american Donald Trump și un critic al premierului britanic Theresa May, scrie Reuters, citată de Hotnews.

Farage, foarte vocal în campania pentru Brexit de dinaintea referendumului din iunie, vrea să își cimenteze legăturile cu Trump după ce a demisionat, anul trecut, din poziția de președinte al Partidului Independenței Marii Britanii (UKIP - anti-UE).

Farage s-a întâlnit cu Trump în noiembrie și i-a oferit serviciile sale de ambasador al Marii Britanii în SUA, însă propunerea, formulată ulterior într-o solicitare a lui Trump, a fost respinsă de guvernul lui May.

Farage a postat pe Twitter, sub titlul "Cina cu The Donald", o fotografie în care zâmbește în direcția aparatului foto, în timp ce Trump și alte 4 persoane stau la aceeași masă. Fotografia a fost făcută la Hotelul International Trump, după cum indică postarea.​

Citește și: Presa internațională, despre desemnarea Vioricăi Dăncilă drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al ţării din ultimul anSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPOZA BUCLUCAȘĂ. O criminală a fost arestată după ce a publicat un selfie cu victima pe Facebook

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate