Încă un ATAC CRIMINAL la metrou: O altă femeie a fost ÎMPINSĂ precum cea de la Dristor! (VIDEO ȘOCANT)

B1.ro | 10 Ian 2018, 20:15

Un atac identic cu cel petrecut anul trecut, în decembrie, la stația de metrou Dristor 1 a avut loc miercuri, dar, din fericire, victima a reușit să scape cu viață.

Incidentul a avut loc în statia Concepcion din orașul brazilian Sao Paolo, unde un bărbat îmbrăcat în alb a împins o femeie chiar în fața trenului ce intra în stație. Din fericire, femeia a căzut între șine, iar trenul a trecut peste ea. Victima a suferit doar o fractură la mănă, dar martorii și imaginile arată că totul se putea sfărși tragic, scrie The Sun.

Citește și: ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUACine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmIncendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel puțin două persoane au murit (VIDEO)

Potrivit anchetatorilor, agresorul ar suferi de probleme psihice și "ar fi împins prima persoana care i-ar fi ieșit în cale". 

"Femeia a supraviețuit pentru că a cazut în golul care separă șinele și nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în fața trenului, fără să fie lovită, chiar dacă garnitura a trecut exact peste locul unde era întinsă. Victima a fost salvată și trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, acolo unde este ținută sub observație, fiind încă în stare de șoc", a declarat un cuvânt al Sao Poala Metro Police. 

Încă un ATAC CRIMINAL la metrou: O altă femeie a fost împinsă precum cea de la Dristor

Citește și: SCANDAL diplomatic între China și SUA: “O navă de RĂZBOI a încălcat suveranitatea”Supercâine! Un patruped și-a apărat stăpânii de atacul unui crocodil (VIDEO)Tristețe fără margini! A murit părintele gastronomiei franceze: Adio, CHEF Bocuse! (FOTO)

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate