Germania a luat FOC după ce un ministru a propus instituirea de sărbători publice MUSULMANE

B1.ro | 14 Oct 2017, 19:22

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a stârnit un scandal-monstru după ce a propus instituirea de către Germania a unor sărbători publice musulmane, informează Reuters.

De Maiziere, membru al Uniunii Creștin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel, a luat cuvântul în cadrul campaniei pentru alegerile din landul Saxonia Inferioară. El a afirmat că este deschis ideii ca în unele regiuni din Germania să existe sărbători publice musulmane.

Citește și: O tânără aflată în stare de ebrietate a fost violată de un taximetristGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisOperaţiune antiteroristă de amploare în Georgia: Cel puțin 3 islamiști și un membru al forțelor de ordine au murit

”În locurile unde sunt mulți musulmani, de ce să nu ne gândim să instituim o sărbătoare publică musulmană?”, a spus ministrul.

Pe de altă parte, de Maiziere a mai spus că sărbătorile publice din Germania sunt în general creștine și așa trebuie să rămână.

Colegii săi conservatori au fost scandalizați de această propunere. 

În Germania trăiesc circa patru milioane de musulmani.

Citește și: Asasinarea fiului cel mic al lui Donald Trump ar fi fost cerută de militanții ISISTrădare în cadrul NATO: Turcia achiziționează armament de la rușiSerbia își compromite șansele de aderare la Uniunea Europeană: Belgradul refuză compromisul privind Kosovo


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate