Fata lui Bill şi Hillary Clinton, urări de de "An Nou fericit” pentru un cult satanist din Statele Unite (FOTO)

B1.ro | 14 Ian 2018, 12:16

Chelsea Clinton, fata cuplului prezidenţial Bill-Hillary , a ajuns într-o postură nefericită pe Twitter care o aduce în mijlocul unei noi controverse. O prezenţă constantă pe Twitter, a menționat anul trecut că ea și sataniștii au fost incluși împreună în câteva fire de conversație.

Nu a pomenit de ce sau cum, dar a indicat cultul satanist printr-un hashtag. A adăugat că a fost etichetată și alături de Hooters, lanțul de baruri cu chelnerițe îmbrăcate sumar.

Citește și: Prima vizită în România a unui prim-ministru al Japoniei: Shinzo Abe soseşte marţi la BucureştiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăAlertă! EXPLOZIE URIAȘĂ într-un ansamblu rezidențial din Antwerp. CLĂDIRI PRĂBUȘITE. Bilanțul victimelor (VIDEO)

Într-un tweet către un prieten, Chelsea a afirmat: „Ce epocă în care să trăiești!”

Biserica lui Satan a remarcat mențiunea ei pe Twitter și a răspuns: „Entuziasmul interminabil de aici nu se mai termină”.

Chelsea a replicat atunci sataniștilor: „A trecut atâta timp! An Nou fericit!” – la care sataniștii au răspuns: „Și ție la fel!”, arată Snoopes.com.

Citește și: Fotograful Casei Regale britanice, Mario Testino, în centrul unui gigantic SCANDAL SEXUALJOACA DE-A RĂZBOIUL: Rusia desfășoară ample manevre militare cu sisteme de rachete intercontinentale nucleareȘOC în lumea MUZICII: O mare CÂNTĂREAȚĂ internațională a MURIT (VIDEO)

Aceasta s-a apărat pentru gestul făcut printr-un mesaj de toleranţă faţă de religii.

"Putem fi… prieteni cu persoanele care nu împărtășesc credințele noastre religioase. Uneori, ne și căsătorim cu ele. Eu sunt metodistă și soțul meu este iudaic”, a scris aceasta.

Acest lucru a fost lăudat de utilizatorii liberali, dar a fost taxat imediat de conservatori.

"Măcar Chelsea Clinton recunoaște deschis că se închină la Satana. Dacă și Hillary Clinton ar fi la fel de onestă!”, a scris un conservator pe Twitter.

Felul în care acest lucru a fost preluat de presă şi cum au făcut scut liberalii în jurul ei, a fost imediat taxat de Jim Hoft de la Gateway Pundit.

"Închipuiți-vă dacă Donald Trump Jr. i-ar ura vesel un An Nou fericit lui David Duke [n.t. – fost membru de rang înalt al Ku Klux Klan] sau oricărei alte persoane controversate sau considerate a fi suprematist al rasei albe/nazist/membru al KKK. Mass-media ar lua-o razna!

Mai rău, susținătorii lui Trump ar fi atacați din toate părțile dacă ar sprijini schimbul vesel de replici și l-ar numi sofisticat. Stânga acceptă Biserica lui Satan mai mult decât pe susținătorii lui Trump. Gândiți-vă bine la asta", a scris acesta.


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate