EXPLOZIV! Putin AMENINȚĂ SUA: Vom răspunde cu aceeaşi monedă

B1.ro | 12 Ian 2018, 21:37

Sancțiunile economice din partea SUA împotriva oligarhilor ruși nu sunt privite cu ochi buni de către oficialii de la Kremlin care anunță că vor răspunde urmând principiul reciprocității.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a avertizat că deciziile în acest sens vor fi luate de către președintele Putin.

Citește și: ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUACine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmIncendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel puțin două persoane au murit (VIDEO)

"Se vor lua măsuri ce vor fi considerate că sunt cele mai bune și mai potrivite pentru interesele noastre. Și în acest caz, nu există nicio îndoială, decizia va fi luată de președintele Rusiei", a afirmat Peskov, potrivit Agerpres.

Președintele american Donald Trump a promulgat în luna august o lege care prevede sancționarea oligarhilor ruși. Una din prevederile acesteia stipulează că administrația să furnizeze Congresului o lista de oligarhi, oameni de afaceri și alți reprezentanți ai elitei, apropiați de autoritățile ruse, inclusiv date despre rudele lor, în termen de 180 de zile de la adoptarea documentului (și ulterior anual).

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate