După 27 de ani, un ROMÂN ADOPTAT în Noua Zeelandă ȘI-A REGĂSIT FAMILIA prin intermediului Facebook-ului! Incredibil! CINE ERAU PĂRINȚII băiatului

B1.ro | 10 Ian 2018, 10:51

Andrei Antohi, în vârstă de 27 de ani, născut la Iași și adoptat în 1990 pe când avea doar 7 luni, de o familie din Noua Zeelandă, și-a regăsit familia prin intermediul unei pagini de Facebook.

Bărbatul, aflat în Noua Zeelandă, a postat în octombrie 2017 un anunț pe pagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children” sperând că-și va găsi familia.

Citește și: Prima vizită în România a unui prim-ministru al Japoniei: Shinzo Abe soseşte marţi la BucureştiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăAlertă! EXPLOZIE URIAȘĂ într-un ansamblu rezidențial din Antwerp. CLĂDIRI PRĂBUȘITE. Bilanțul victimelor (VIDEO)

”În Octombrie 1990, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la Iaşi de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă. Numele meu românesc a fost Antohi Andrei, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici, Antohi Ioan şi Antohi Virginica, a celor doi fraţi mai mari ai mei şi a rudelor. (...) Poate cineva îi cunoaşte şi m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun”, a scris Andrei, precizează Știrileprotv.

 În ianuarie 2018, administratorul paginii l-a anunțat că familia acestuia a fost găsită.

Prin intermediul unei videoconferințe online, Andrei şi-a văzut pentru prima oară mama, sora mai mare şi mătuşile. ”E un miracol că v-am găsit! N-aveţi idee cât de mult înseamnă asta pentru mine“, a fost primul lucru spus de acesta.

Pentru a-și întâlni familia, bărbatul plănuiește să vină în România.

Citește și: Fotograful Casei Regale britanice, Mario Testino, în centrul unui gigantic SCANDAL SEXUALJOACA DE-A RĂZBOIUL: Rusia desfășoară ample manevre militare cu sisteme de rachete intercontinentale nucleareȘOC în lumea MUZICII: O mare CÂNTĂREAȚĂ internațională a MURIT (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate