DOLIU! A murit unul dintre cei mai apreciați artiști! Colegii săi de trupă sunt profund îndurerați (FOTO)

B1.ro | 23 Oct 2017, 11:55

Lumea muzicii este  cuprinsă de durere după ce a murit unul dintre cei mai talentați artiști , colegii de breaslă  regretă că au pierdut unul dintre stâlpii formației, relatează ABC News.

George Young , unul dintre muzicienii australieni care și-a pus amprenta asupra celebrei formații AC/DC,  a murit la vârsta de 70 de ani, a anunțat printr-un comunicat trupa sa : "Cu mare durere anunțăm decesul fratelui nostru iubit și mentor, George Young. Fără ajutorul și sfaturile sale, nu ar fi existat AC/DC"

Citește și: O tânără aflată în stare de ebrietate a fost violată de un taximetristGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisOperaţiune antiteroristă de amploare în Georgia: Cel puțin 3 islamiști și un membru al forțelor de ordine au murit

George Young a fost producător al legendarei trupe AC/DC și unul dintre stâlpii formației. Împreună cu colegul său Harry Vanda, a compus și pentru John Paul Young piesa 'Love is in the Air', devenit un hit planetar.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate