Civilizaţia noastră se îndreaptă către COLAPS: Un istoric prezice cu ajutorul ECUAȚIILOR MATEMATICE că instabilitatea va începe în 2020

B1.ro | 11 Ian 2017, 16:56

Ascensiunea și colapsul unei civilizații pot fi prezise cu ajutorul unor ecuații matematice și, conform unui istoric, civilizația noastră se apropie de acest colaps rapid.

Conform lui Peter Turchin, de la Universitatea din Connecticut, matematica, realizată corect, poate explica comportamentul uman cu acuratețe. Profesorul specializat în ecologie și matematică a desvoltat un nou subiect numit „cliodinamică”, o disciplină transdisciplinară care tratează istoria precum orice altă știință exactă.

Citește și: Capitala Mexicului zguduită de un cutremur de 7.1 grade (VIDEO)ZONA 51 "lovește" din nou! Armata SUA clasifică un proaspăt accident MISTERIOSINCREDIBIL: Tancuri americane DISTRUSE în Polonia! Cum a fost posibil (FOTO)

Acesta a început prin utilizarea matematicii pentru prezicerea activității umane din 1.500 î.Hr, până în 1.500 d.Hr.. În urmă cu trei ani, profesorul a început să prezică viitorul. De exemplu, alegerea noului președinte american a confirmat predicțiile acestuia, informează Descoperă.ro.

Profesorul Turchin susţine că, prin calculele sale, nu pot fi prezise evenimente, ci trenduri. El susţine că tumultul va fi produs de un proces al ,,supraproducţiei elitelor'' prin intermediiul căruia numărul persoanelor bogate, din societăţile de elită, va fi mai mare şi mult mai bine delimitat de clasele inferioare.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Externe
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate