Admiratorul lui Hitler, invitat de Preşedintele Trump la Casa Albă! Despre ce vor discuta

B1.ro | 02 Mai 2017, 16:24

Liderul de la Casa Albă l-a sunat pe preşedintele Filipinelor, cunoscutul Rodrigo Duterte, potrivit gandul.info.

Cei doi preşedinţi au avut o discuție „foarte prietenească” după cum informează comunicatul oficial al Casei Albe. Au vorbit despre abordând subiecte delicate cum ar fi „îngrijorările ASEAN, Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-Est, a cărei conferinţă a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni privind securitatea regională, inclusiv ameninţarea pe care o reprezintă Coreea de Nord”.

Rodrigo Duterte, care a condus lucările ASEAN a reușit să ocolească principala îngrijorare a participanţilor, și anume manevrele Beijingului din Marea Chinei de Sud legat de armamentul cu care şi-a dotat insulele artificiale din arhipelagul Spratly. Ei au dispute teritoriale nu doar cu Filipinele, ci şi cu Malaezia, Taiwan, Brunei, Vietnam.

Poziția lui Duterte a fost mereu una incertă, osclinând între Rusia şi China, decizându-se în cele din urmă pentru China, sperând că vor aduce investiţii considerabile. Această poziţionare strategică i-a făcut pe analişti să vorbească tot mai apăsat despre „cambodgizarea Filipinelor”, politică total opusă celei a fostului preşedinte, Benigno Aquino III.

Citește și: Totul despre asasinarea lui John F.Kennedy: Trump a anunțat declasificarea de mii de documente secreteDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiSpecialiștii trag un SEMNAL DE ALARMĂ! De ce NU este bine să naști prin cezarianăZeci de mii de catalani au ieșit în stradă: Protest împotriva suspendării autonomiei Cataloniei

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Externe
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate