Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

B1.ro | 12 Oct 2017, 18:24

În curând tot mai multe persoane se vor folosi de telefonul mobil atunci când vor fi legitimaţi de poliţişti sau vor merge la bancă. Legea a fost votată, iar implementarea se va face treptat. 

Adio carte de identitate fizică în Polonia. Polonezii au pus la cale o aplicație prin care cetățenii vor putea folosi telefonul mobil în locul cărții de identitate.

Citește și: Presa internaţională relatează despre funeraliile din România. ”Afecţiunea pentru Regele Mihai se manifestă pe fondul discreditării clasei politice” (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Un celebru MILIARDAR şi soţia sa au fost GĂSIȚI MORȚI în casă: Ce spun autorităţile

“Sper că polonezii, cunoscuți în Europa pentru deschiderea pe care o au față de noile tehnologii, vor fi lideri în rândul utilizatorilor acestei aplicații”, a spus ministrul polonez Anna Strezynska.

Pentru a putea să se folosească de telefonul mobil pentru a-și confirma identitatea, de exemplu în fața unui polițist, mai multe modificări ale legilor în vigoare se află în prezent în pregătire în Polonia și vor trebui să fie aprobate apoi de Guvern și de Parlament.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate