Activista TOPLESS către președintele Cehiei: "Zeman - TÂRFA lui Putin" (VIDEO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 23:37

Întâmplare inedită la vot! Președintele ceh Milos Zeman cu siguranță nu va uita momentul în care, chiar când se pregatea să voteze în scrutinul prezidențial de vineri, o activistă a protestat... topless către el. Femeie și-a dat jos bluza și s-a repezit spre șeful statului strigându-i, în limba engleză, "Zeman - târfa lui Putin", relatează Reuters, citat de Hotnews

Tânăra a țâșnit de lângă un grup de reporteri adunați în respectiva secție de votare din Praga, oprindu-se chiar în fața lui Zeman (73 de ani), care se pregătea să își prezinte actul de identitate membrilor biroului electoral.

Aceasta și-a ridicat brațele în aer, expunând același mesaj scris și pe piept, înainte ca bodyguarzii președintelui să o doboare imediat la pământ.

Femen, un grup feminist internațional înființat în Ucraina, a informat pe site-ul său că femeia este o ucraineancă pe nume Angelina Diash.

Milos Zeman, favorit în alegerile prezidențiale din Cehia, multumită poziției sale anti-imigrație, a fost imediat escortat afară, dar s-a întors la scurt timp să își exercite votul. 

Deși Cehia este membră UE și NATO, președintele a încercat să mențină relații apropiate și cu Rusia și China, fapt ce nemulțumește o parte dintre cetățeni, printre care și activit topless

 Activista TOPLESS către președintele Cehiei: "Zeman - TÂRFA lui Putin"

Citește și: ‪Americanii nu mai cred în Dumnezeu, cât în armată! Date INCREDIBILE în cel mai nou SONDAJ din SUACine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmIncendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel puțin două persoane au murit (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Externe
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate