Violator în serie eliberat recent de justiția română, prins când încerca să-și violeze mama (FOTO)

B1.ro | 20 Oct 2017, 23:36

Violatorul în serie din comunca bihoreană Șoimi, eliberat recent din închisoare înainte de termen, prin bunăvoința judecătorilor, a făcut o nouă victimă. Este vorba chiar de mama bărbatului pe care acesta a încercat să o agreseze sexual la scurt timp după ce și-a recăpătat libertatea, informează ebihoreanul.ro

Condamnat pentru a treia oară pentru viol, bărbatul în vârstă de 46 de ani a ieșit din închisoare înainte de termen, în luna septembrie. (Detalii AICI)

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

La trei săptămâni după eliberare, Petru Hera Cristea a vrut să-şi agreseze sexual propria mamă. 

„În intervalul orar 20:00 – 21:00, timp de aproximativ 30 - 40 de minute, aflându-se în incinta locuinței, inculpatul a încercat prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu mama sa, a agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3 - 4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

După ce a încercat să o batjocorească pe cea care i-a dat viață, bărbatul a plecat de acasă și, deocamdată nu a fost găsit. 

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Între timp, pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire națională. 

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o orădeancă. Fără să ţină cont de faptul că individul fusese eliberat condiţionat în trei rânduri şi tot de atâtea ori a comis o nouă infracţiune, Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penitenciarului sătmărean, unde violatorul era închis, şi a decis să-l elibereze. Decizia a beneficiat inclusiv de avizul procurorilor sătmăreni, care nu au contestat-o.

La fel de revoltător este faptul că în sentința prin care violatorul a fost eliberat se arată că acesta și-a obținut libertatea pentru că a fost un deținu model, adică "condamnatul îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, a executat fracţia obligatorie şi a dat dovezi de îndreptare". 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate